Heeft u een moeilijke plaats voor te lassen of veel verplaatsingen?
Geen probleem, u bent op de juiste plaats. U kunt bij ons lassers inhuren.

Lassers huren

Enkel voor grote projecten kunt u ons inhuren (Benelux). 

Voor kleinere reparaties en/of onderhoud, mag je ons altijd contacteren in regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen. 

Een praktische oplossing op maat

Het team lassers van AHM Welding helpt u graag verder bij de uitvoering van al uw laswerken in de regio Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Nederland. Wij rekenen hiervoor op een jong en dynamisch team van gecertificeerde lassers die zowel op korte als lange termijn inzetbaar zijn in uw onderneming. Wij komen graag ter plaatse om te luisteren naar uw noden en de werken te bespreken. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor uw project op. Hierbij houden we onder andere rekening met de duur van het project, de ingangsdatum, het aantal benodigde lassers en het type laswerk.

Lassers huren

Half automatisch (Mig-Mag)
Elektrode
TIG lassen

Vertrouw op onze gecertificeerde lassers

Wij vertrouwen enkel op gedreven, ervaren en gecertificeerde lassers. Daarenboven investeren we voortdurend in hun kennis en veiligheid. Onze lassers beschikken over uiteenlopende specialisaties (MIG/MAG-lassen, elektrodelassen en TIG-lassen) en kennen ook het een en ander over metaalbewerking. Hierdoor bent u steeds zeker van kwalitatieve laswerken. Wij weten dat harde deadlines vaak een zorg zijn. Daarom kunnen wij vaak al op korte termijn lassers tot uw beschikking stellen. Bovendien nemen wij na het invullen van het contactformulier binnen de 24 uur contact met u op en leggen we eventueel een afspraak vast. Door snel te schakelen voldoen we aan uw vereisten, terwijl kwaliteit altijd een garantie is.

  • Betrouwbare en gecertificeerde lassers

  • Voor korte en langdurige projecten

  • Diverse specialisaties (MIG/MAG, TIG en elektrodelassen)

  • Ontvang binnen de 24 uur een antwoord

Bespreekt u uw opdracht graag met ons?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.